PlanetaX

Autoria:
Ana Kardelis
Direcció:
Hadi Kurich
Traducció:
Vigor Kurich
Reparto: 
Repartiment
Ana Kurich
Repartiment
Hadi Kurich
Escenografia:
Maya Jankovic
Vestuari:
Ana Kardelis
Música:
Vigor Kurich
Video:
Aplison S.L.
Producció executiva:
CeBe
Gestió:
Nova Gestió
Diseny gràfic:
Graficas Crémor
Producción: 
Producció: Teatro de la Resistencia S.L.

Subvenció 2022: 13.165,78€ -  Institut Valencià de Cultura

Sinopsis: 
(Sinopsi)

Després que la seua nau espacial s'estavellara, un Astronauta es queda atrapat totalment a soles, en un planeta estrany i desconegut. Encara que horroritzat, decideix afrontar la seua nova situació creant una balisa amb la qual espera poder comunicar-se amb el món exterior i així demanar socors. 

Passen els mesos, però els esforços de crear una balisa no donen fruits pel fet que per al seu funcionament es necessiten dues persones. L'Astronauta cau en la desesperació i just quan decideix rendir-se ocorre un esdeveniment inesperat: apareix un alienígena! l'Astronauta s'adona de la magnífica oportunitat que li ha brindat el destí. Si aconsegueix convéncer a l’alienígena perquè l`ajude podria intentar posar en marxa la balisa, cridar a l'equip de rescat i eixir d'aqueix planeta hostil.

...

La situació inicial descrita fins ara ha preparat un caldo de cultiu per a poder desenvolupar la complexa relació entre els personatges que està carregada de prejudicis i menyspreu, resultat del racisme, masclisme, supremacisme i xovinisme incrustats en el ser cultural de l'Astronauta sense que aquest s'adone d'això. Durant tota l'obra seguim el procés de canvi d'opinions i sentir del món de l'Astronauta gràcies al coneixement que adquireix del diferent amb el qual està obligat a conviure.